Welkom bij BDSM Villa

BDSM Villa

BDSM Villa is de plaats voor SM, BDSM en bondage contact met mensen uit de scene. Ben jij zelf BDSM actief? Meld je eens gratis aan en kom vandaag nog in contact op BDSM Villa Nederland.

Ga op zoek naar extreme sex in de BDSM Villa

In de BDSM villa vind je BDSM sex zoals je die nog nooit hebt gezien. Hier ontmoet je mannen en vrouwen die net als jij op zoek zijn naar sex in zijn meest extreme vormen. Hier geen lieve berichtjes en romantische voorstellen, maar mensen die meteen ter zake komen. Fantaseer jij ook over bondage seks, seks waarvan de pijn op het randje van ondraaglijk balanceert? Dan ben je hier aan het juiste adres.





Aanmelden bij BDSM Villa

Verzin een leuke profielnaam en vul je e-mailadres in. Klik op "GRATIS aanmelden" en we sturen je direct een e-mail met je wachtwoord waarmee je kunt inloggen.

Gratis Aanmelden

Bij BDSM Villa


Onder je profielnaam ben je herkenbaar voor andere deelnemers. Je profielnaam is uniek en kan later niet worden gewijzigd. Om anoniem te blijven raden we je aan om niet je echte naam te gebruiken. Je e-mailadres wordt niet aan andere deelnemers getoond! Je bent bij ons 100% anoniem!

Inloggen



Inloggen
Help, wachtwoord kwijt!?
Ik ben nog geen gratis lid!?



Zoeken
Ik ben een
Ik zoek een
In de regio
leeftijd tussen en

Beleef jouw spannende BSDM avontuur

Veel mensen vinden SM en BDSM maar vreemd. Volgens hen hoort seks gelijk te staan aan liefde en tederheid. Maar als jij daar anders over denkt dan hoef je je geen zorgen te maken, want je bent echt niet de enige. Er zijn meer mensen zoals jij. Meer mensen die wel eens wat anders willen dan recht op en neer en daarna knus samen gaan slapen. Zij zoeken de spanning van een BDSM contact met wie ze hun soms perverse maar oh zo lekkere seks fantasieën kunnen delen. Hoor jij ook tot de groep mensen die het lekker vinden om de seks wat spannender te maken dan wat je tot nu toe hebt meegemaakt? Of ben jij een ervaren BDSM meester of meesteres en wil je anderen daarvan laten genieten? Dan ben je van harte welkom in de BDSM Villa.

In de BDSM Villa heb je opwindende BDSM contacten

Wil je BDSM ontdekken maar vind je het allemaal nog erg spannend? Dan kun je in alle rust rondkijken in de BDSM Villa. Hier ontmoet je mannen en vrouwen die al ervaring hebben, maar ook mensen zoals jij die SM en BDSM nog aan het ontdekken zijn en nog niet zeker weten of het iets voor hen is of niet. Heb je wel eens een BDSM filmpje gezien en vond je het spannend en lekker? Vraag je je af hoe het voelt om zo’n ervaring zelf te hebben? Het enige wat je dan hoeft te doen is een gratis account aanmaken bij BDSM Villa. Hiermee kun je anoniem en volledig vrijblijvend ontdekken of jij een SM’er bent of niet. Vind je het toch niks, dan vertrek je gewoon weer. Maar wie weet hebben we toch je nieuwsgierigheid gewekt en wil je er meer van weten.

BDSM is gebaseerd op wederzijds respect

Voor een buitenstaander lijkt het soms niet zo, maar BDSM en SM contacten zijn gebaseerd op wederzijds respect. Ook degene die de leidende rol vervult in het rollenspel houdt voortdurend in de gaten of de ‘slaaf’ of ‘slavin’ het allemaal nog wel fijn vindt. Als dat niet het geval is zal de meester of meesteres meteen stoppen. Dit is ook een afspraak die je altijd moet maken met de ander als je in een BDSM of SM rollenspel zit. Stellen die vaker met elkaar aan SM doen maken hierover vooraf een duidelijke afspraak. Meestal wordt er een codewoord gebruikt. Als de ondergeschikte dit woord uitspreekt betekent dit meteen stoppen. Het is een ongeschreven wet dat hier altijd direct gehoor aan gegeven moet worden. Zo voorkom je dat je de ander te veel pijn doet of een handeling doorzet die de ander absoluut niet prettig vindt.

Je eerste ervaringen in de BDSM kelder

Als je anoniem je eerste ervaringen wilt opdoen in de BDSM kelder dan kun je een account aanmaken op BDSM Villa. Dat doe je door je gegevens in te vullen op het aanmeldingsscherm. Je wordt aangeraden om een schuilnaam te verzinnen en niet je eigen naam te gebruiken. Zo waarborg je je privacy optimaal. Gebruik bij voorkeur ook een foto op je profiel, maar neem daarvoor een andere foto als de profielfoto op je Facebook of Instagram account. Zo kun je niet snel gevonden worden door mensen die misschien via een andere weg contact met je willen leggen war je geen zin in hebt. Door zoveel mogelijk anoniem te blijven kun je van jouw stoute en stiekeme BDSM avontuurtjes genieten zonder dat iemand in je directe omgeving daar snel achter komt. Vermeld in je profieltekst dan ook nooit je telefoonnummer of je e-mailadres. Hoe meer je je identiteit geheim houdt, hoe gemakkelijker het is om contacten te leggen. In de BDSM contacten is het veelal gebruikelijk om je echte identiteit niet te snel prijs te geven.

Je eerste spannende BDSM contact in de buurt

Als je op zoek wilt naar een spannend BDSM compact in de buurt dan is de BDSM Villa een prima uitgangspunt. Hier kun je bijvoorbeeld ook eerst een spannende BDSM sexchat hebben voordat je met iemand afspreekt voor een ontmoeting. Zo kun je stap voor stap ervaren wat de BDSM scene inhoudt en of dit iets is wat je verder wilt ontdekken. Als dat niet zo is dan is er niets aan de hand want dan kun je het contact wat je hebt gewoon verbreken en eventueel je account weer verwijderen. Je kunt ook op een later moment nog eens terugkomen om te zien of het contact met een andere member misschien beter bij je in de smaak valt.

Deel je spannende SM fantasieën

Wil je BDSM dating ontdekken, dan vind je in de BDSM Villa zeker een leuk contact. Je kunt gemakkelijk zoeken op leeftijd, man, vrouw of stel en op plaats of regio. Zo kun je ook simpel een BDSM contact in de buurt vinden. Jullie kunnen in een chat spannende SM fantasieën en rollenspellen ontdekken en met elkaar delen. Je kunt ook video’s en foto’s met elkaar uitwisselen. Zo kun je ontdekken of je met dit contact graag verder wilt gaan, bijvoorbeeld naar een SM date of misschien wel extreme BDSM. Het grote voordeel is dat een account aanmaken op BDSM Villa gratis is. Dit in tegenstelling tot een bezoek aan een parenclub die soms ook SM avonden organiseren. Als je daarheen gaat en het bevalt je toch niet dan heb je wel entreegeld betaald en is het vaak ook niet zo makkelijk om zomaar weg te lopen. Wil je in alle anonimiteit ontdekken wat BDSM en SM inhouden dn is online dating een heel goede manier.